مشاوره حقوقی رایگان - پخش تصویر

سلام من به یکی عکس سلفی داده بودم شال و روسری هم پوشیده بودم الان تهدیدم میکنه عکس لختشو درست میکنم پخش میکنم پیاماشم از تلگرام پاک کرده الان ممکنه همچین چیزی اگ ممکنه چیکار کنم

پاسخ ها :

کامران اکرمی افشار

جناب آقای کامران اکرمی افشار :

با سلام خدمت حضرتعالی، چنین بنظر میرسد تا وقوع جرمی انجام نشده باشد شکایت شما با توجه به نداشتن ادله اثبات ان در مرجع قضائی سرانجامی نخواهد داشت ، لهذا اینمورد را میتوانید با معاونت پیشگیری از وقوع جرم مستقر در دادسرا ، در میان بگذارید