مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت چک

با سلام
بنده یک چک به شخصی دادم که شخص دومی پشت آنرا امضا کرد و شریک ایشون بود بابت دکور ساختمان مادرم که قیم بودم و قرار شد از اجاره بهای ملک مادرم طبق یک قرار روی کاغذ بین من و سه شریک پرداخت بشه و در متن قرار نوشته شد چک پس از تسویه برگردانده شود،ایشان چک به شخص دیگری سپرد و ادعا کرد خرج کرده و گواهی عدم پرداخت گرفت و دوباره حق حقوق چک بخود انتقال داد، بعد از تحویل چک من از قیومیت عزل شدم و اجاره ای دریافت نکردم اما ایشان چک برگشت کرد و حکم گرفت برای من و ضامن و اجراییه، الان میتوان طرح دعوای خیانت در امانت کرد با توجه به اینکه قرار بر پس دادن چک بوده و ایشان از قبل پول به من بدهکار بوده بابت اجاره بها که من از خودم به مادرم داده ام و الان طرح دعوا کردم بابت طلبم و در یک قرارداد منعقد شده؟!

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

بله می توان اما به یاد داشته باشید در هر حال وجه چک باید عودت شود