مشاوره حقوقی رایگان - کپی رایت خلاصه کتاب

سلام
میخوام پادکست خلاصه کتاب از کتابهای داخلی درست کنم. قانون کپی رایت مشکل ایجاد میکنه؟ چند جا دیدم 10 درصد کتاب رو میشه انتشار داد درسته؟ منظورشون چیه؟ الان اگر خلاصه کل کتاب رو بگی و محتوایی که میدی به 10 درصد کتاب نرسه مشکلی نیست؟(و در کنار خلاصه، قسمتهایی از کتاب رو عینا بخونی)
آخه اگر بخوای اجازه از همه بگیری هم هزینه بالایی داره ظاهرا و هم وقت گیره
متشکر میشم اگه توضیح بدهید چه باید کرد...
تا چه حد میشه بی اجازه جلو رفت

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بایستی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در این خصوص مجوز أخذ نمائید.