مشاوره حقوقی رایگان - کپی رایت

با سلام و وقت بخیر
آیا پکیج های پولی مثلا ترید و ارز های دیجیتال که توسط افراد دیگری کپی شده اند و به صورت رایگان جهت دانلود در سایت ها قرار داده اند استفاده شخصی از این فایل ها و دانلود بدون این که پخش کنیم و برای دیگران کپی کنیم از لحاظ شرعی و قانونی ایراد دارد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از نظر قانونی مشکلی ندارد.
از نظر شرعی را از متخصصان مربوطه سوال کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست به مرجع محترم تقلید خود تماس بگیرید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
به لحاظ قانونی خیر
پاسخ شرعی در صلاحیت وکیل نبوده و باید از مراجع عظام تقلید جویا شوید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

بعید است مشکلی وجود داشته باشد از نظر شرعی را از روحانیون سوال کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

صرف نظر شرعی بودن این موضوع به لحاظ قانونی جرم است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر استفاده غیرانتفاعی باشد منعی ندارد