مشاوره حقوقی رایگان - استرداد مال منقول زوج

باسلام
زوجه هستم و اجراییه مهریه رو گرفتم و همسرم محکوم به پرداخت 3 عدد سکه پیش قسط شده است. همسرم شکایت استرداد مال منقول برای گرفتن اساس های منزل بنده رو علیه اینجانب کردند. خانه ای که ایشان با من زندگی میکردند برای بنده بوده و اساس البیت نیز برای اینجانب می باشد. 16 سال زندگی مشترک داشتیم. آیا با شهادت شهود میتونه این اساس هارو از بنده بگیرند؟ یا اینکه بنده اعلام کنم هیچ اساسی ندارند و بنده با پدر مادرم زندگی میکنم و اون خانه را برای گذراندن اموراتم اجاره داده ام.
سوال بعد اینکه اگر بنده محکوم به پرداخت ارزش مالی اساس ها بشم، آیا میتونم درخواست تهاتر با بدهی مهریه همسرم به بنده را داشته باشم؟
جواب کامل دهید ممنون میشم

پاسخ ها :

نعیم محمدی

جناب آقای نعیم محمدی :

سلام. در صورتی که اثاث منزل متعلق به همسر یعنی وی تهیه نموده باشد می تواند با ارائه ادله استرداد نمایید. موضوع قبول تهاتر نیز مربوط به قسمت اجرا هست که معمولا با مکاتبه می پذیرند.