مشاوره حقوقی رایگان - درخواست افزایش ساعت ملاقات فرزند

سلام بنده خانومی هستم که 3 ساله جداشدم
2فرزند دختر 7 ساله و 5 ساله دارم.
حق دیدن فرزندان 12 ساعت جمعه ها به من داده شده.من اعتراض دارم و مدت دیدار بیشتری می خواهم، امکان اعتراض هست؟موافقت میشه؟
مدتی محل زندگیشون تغییر کرده و من هیچ آدرسی ندارم،برای آوردن و بردن من خیلی اذییت شدم و شرایط سخته برام آدرس دقیق هم ندارم حدودی به من اعلام کردن
آوردن و بردن فرزندانم با چه کسی هست پدر یا مادر؟

پاسخ ها :

درخواست افزایش ساعت ملاقات فرزند اعتراض به مدت ملاقات فرزند ملاقات فرزند حق ملاقات