مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از همسر بابت خیانت

با سلام
همسر بنده 10 ماه هست که ترک منزل کرده و تمکین نکرده و حکم ناشزه بودن ایشان را گرفتم
چند وقت پیش از یک فرد مطمئن مطلع شدم که ایشان رابطه های جنسی متعددی دارد. ولی مدرک و دلایل محکمی ندارم. فقط در حد شنیده از یک فرد مطمئن که دوست ایشان است و با وی کاملا در ارتباط است و حاضر نیست شهادت بدهد.
با توجه به این که ایشان همچنان زن شرعی و قانونی من است
آیا میتوانم از وی شکایت خیانت و داشتن رابطه جنسی بکنم؟
چون 10 ماه است ترک منزل کرده و قانونا ما رابطه جنسی نداشتیم
آیا پزشکی قانونی تشخیص میدهد که وی رابطه جنسی با فرد دیگری داشته و این دلیل محکمی میتواند باشد برای طرح شکایت؟
ممنونم از پاسخ دهیتون

پاسخ ها :

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

باسلام درصورت داشتن مدارک معتبرشکایت ارتباط نامشروع نمایید ولی عدم ارتباط باشما را نمیتوان به پزشکی قانونی ارجاع داد