مشاوره حقوقی رایگان - احکام دادگاه انقلاب

با درود
بنده پرونده ای سیاسی در دادگاه انقلاب دارم که اس ام اس اومده رای صادر شد و پرسیدم که احکام دادگاه انقلاب در سامانه ابلاغ نمیشن و باید حضوری از رای مطلع بشیم سوال من اینه که اس ام اس رای صادر شد که برای 16 روز قبله و من هنوز برای رویت حکم نرفتم به منزله ابلاغ هست و اگر به منزله ابلاغ نیست من چند روز بعد اس ام اس رای صادر شد وقت دارم برای مراجعه حضوری رویت حکم؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

بعد از این اس ام اس پیام دیگری برای شما خواهد امد با این مضمون که ابلاغیه در سامانه ثنای شما نشست و چون رای حضوری است وفق قانون 5 روز از زمان دریافت پیامکی که عرض کردم فرصت دارید به محکمه بروید و رای را مشاهده نمایید