مشاوره حقوقی رایگان - چگونه میتوانم پرونده که بر علیه من شده را به شهر خودم انتقال بدهم

سلام و خسته نباشید
شکایتی علیه من در یکی از شهرستانهای از استان دیگری شده که من هیچ گونه اطلاع از آن ندارم و همچنین حسابهای من مسدود شده
در صورتی جلسه دادگاه حضور نداشتم و هیچ احضاریه هم واسه من ارسال نشده
اول چرا قبل از این که حکم صادر شود حسابهای من مسدود شده
دوم چگونه میتوانم در وضعیت بیماری کرونا که در کشور هست به این پرونده رسیدگی کنم ایا راهی هست که این پرونده را به شهر خودم انتقال بدهم بدون از این که به اون شهر مسافرت کنم
با تشکر فراوان

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.اولا با مراجعه به بانک میتوانید متوجه شوید از چه مرجع قضایی دستور مسدودی حساب شما صادر شده است و با مراجعه به ان مرجع نسبت به واخواهی اقدام نمایید و بیماری کرونا هر چند نوعی عسر و حرج موقت برای افراد ایجاد نموده است ولی هنوز قانون یا دستورالعملی در این ارتباط صادر نشده است و نیز محل دادگاه را نمیتوان تغییر داد مگر تحت شرایط خاص قانونی.