مشاوره حقوقی رایگان - اتهام کلاهبرداری

سلام خسته نباشید . من تا الان نه کلاهبرداری کردم بلدم نیستم کلاه کسی رو بردارم. 3سال پیش یه دوستی از مسجد سلیمان بامن تماس گرفت چون مدرس موسیقی هستم ازم خواست براش 2تا ساز دست دوم خوب سالم پیدا کنم تا 2سال هرچی افتاد بهش پیشنهاد کردم نخواست دست روزگار زد و ما یه تصادف فوق العاده شدید کردیم که دوست عزیزم راننده موتور بود بنده هم عقب نشسته بود درجا فوت کردن و بنده هم تمامی مدارک بیمارستان و پزشکی قانونی و ... موجوده در این حین ایشون بخاطر یک و نیم پولی که به من داده بودن براشون ساز پیداکنم خریداری کنم رفتن به اتهام کلاهبرداریی شکایت کردن با اینکه پولشون رو با دیرکردش دو میلیون و سیصد پس دادم حساب بانکیم رو هم چندین ماهه مسدود کردن با یدونه فیش واریزیی از بانک رفتن شکایت کردن و به طور غیابی منو کلاهبردار کردن یک سال حبس و مجازاتهای بازدارنده
من برای تمامی حرفها سند و مدرک دارم دلیل موجه ایی دارم یدونه لایحه دفاعیه واخواهی میخوام چیکار باید کنم

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

کلاهبرداری حتی اگر رضایت بگیرید باز یک سال زندان می مایند به عبارت دیگر دادگاه حق ندارد به کمتر از یک سال زندان شما را محکوم کند بنابراین حتما وکیل بگیرید تا تبرئه شوید

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام سوال مبهم است .شما فرمودید که ایشان فوت کردن پس چطور از شما شکایت کردن؟ثانیا با توجه به غیابی بودن رای صادره و عدم سوء نیت شما و پرداخت پول میتوانید خود را تبرِئه نمایید.