مشاوره حقوقی رایگان - پر کردن برگ سفید امضا

سلام. یک برگه سفید امضا از پدرم دارم که مربوط به یک سال و نیم پیش هست توافق کرده بودیم یک خونه قدیمی که دو دانگ به نام پدرم بود به نام من بزند حتی مفاصا حساب دارایی که صلح عمرا به نام من گرفته شده متاسفانه مریض شد دیالیز میشد وتازه فوت کرده است. آیا من میتونم متن بخشیدن اون خونه رو توش بنویسم اعتبار دارد؟ ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اعتباری ندارد
اگر واقعاً چنین اتفاقی افتاده بهتر است به صورت تایپی پرینت بگیرید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر اما می‌توانید دادخواست اثبات بدهید