مشاوره حقوقی رایگان - تعهد

سلام
ما در یک آپارتمان زندگی میکنیم که دارای آسانسور هست و بعد 20 سال میخواهیم تعمیر اساسی کنیم یک نفر از صاحب خانه ها میگویند باید آسانسور استاندارد سازی شود که حدود 200 میلیون تومان هزینه دارد و صاحب خانه ها نمی‌توانند پول بدهند چون ندارن ولی 80 درصد آسانسور با یک شرکت معتبر تعمیر و تعویض شده
حالا این صاحبخانه پول نمی‌دهد و می‌گوید که کل آپارتمان یعنی 19 واحد بهش تعهد بدن که اگر در آسانسور اتفاقی بیفته این آقا مسئولیتی نداشته باشد
این تعهد قانونی هست یا خیر

پاسخ ها :

مینا تهامی

سرکار خانم مینا تهامی :

هر گونه تعهد و توافقی بین طرفین اعتبار داره .‌در نتیجه اصلا لزومی به دادن چنین تعهدی ندارید چون با توافق بیشتر افراد کاری انجام شده

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌بایست ابتدا کارشناس بیاورید تا کارشناس تایید نماید که می‌بایست تعویض شود و در آن صورت می‌توانید شکایت کنید و طرف مجبور است پول شما را بپردازد