مشاوره حقوقی رایگان - مختومه شدن پرونده در اجرا اداره ثبت و اسناد

سلام و عرض ادب
حدود سال 98 برای یک فقره چک بنده از اداره ثبت اسناد حکم لازم الاجراء امده و همه حساب های بانکی ام رو مسدود کردن و خودم هم ممنوع الخروج شدم .اخرین پیگیری شاکی هم سال 1400 بوده و از همان سال هم پرونده را اجرای ثبت اسناد مختومه کرده است. حالا با توجه مختومه شدن پرونده و عدم پیگیری شاکی بنده چطور میتوانم هم حساب هایم را بازگشایی بکنم و هم خودم رو از ممنوع الخروجی در بیاورم . اداره ثبتی که دستور داده در شهرستان هست ولی بنده ساکن مرکز استان هستم ایا برای بازگشایی به اداره ثبت مسدود کننده که شهرستان هست مراجعه بکنم و یا نه به اداره ثبت مرکز استان بروم انجام میشود. باتشکر.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست مرجع مسدود کننده مراجعه نمایید یا در آن شهر وکیل بگیرید