مشاوره حقوقی رایگان - مانده حساب چند سال گذشته

شغل ما نقاش ساختمان هست و به صورت پیمانکاری کار میکنیم ، یک ساختمانی چند سال پیش نقاشی کرده بودیم و تحویل دادیم ، برای پرداخت حساب خیلی دیر اقدام کرد ، در یک بازه زمانی که چند سال بعد از اتمام کار بود توافق کرد که نصف مبلغ مانده را چک بده و مابقی را نقدا در همان هفته واریز کنه ، چک رو دادن اما مبلغ مانده رو واریز نکردن و از آخرین باری که پیگیری کردیم تهدید کردن که دیگه تماس نگیریم و مزاحمشون نشیم ، قراردادی برای این کار بسته نشده بود و مستندات کتبی زیادی برای این موضوع وجود نداره ، چطور میشه این موضوع را پیگیری کرد و آیا میشه به مبلغ روز پول رو گرفت و طلب خسارت کرد ؟
برای پیگیری این موضوع کجا باید بریم ثبت شکایت انجام بدیم ؟
ممنون از راهنمایی شما عزیزان

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید سپس دادخواست دهید
بنظر امکان نتیجه گیری شما وجود دارد
در ضمن به نرخ روز محاسبه نمیگردد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بر اساس دلایل و مدارک و شهود دادخواست مطالبه وجه دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست ابتدا اظهارنامه بدهید سپس دادخواست بدهید خسارت از زمان مطالبه تعلق می‌گیرد