مشاوره حقوقی رایگان - سامانه ثنا

سلام من حدود يك سال و نيم پيش درگير پرونده اي شدم و به سامانه قضايي مراجعه كردم و در سامانه ثنا ثبت نام كردم. از ان موقع فقط تا ٣ ماه ابلاغيه در سامانه من ثبت ميشد ولي از ان روز اس ام اس براي من مي ايد ولي وقتي به سامانه مراجعه ميكنم چيزي برايم در سامانه نيامده و من هر دفعه مجبورم براي اطلاع از شرايط پرونده ام حضوري به شعبه مراجعه كنم. براي برطرف شدن اين مشكل چكار ميتوانم بكنم؟ ايا ميتوانم تلفني از مركز سامانه قضايي بخواهم درست كنند؟

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

خودتان هم می توانید اینترنت ان را درست کنید و یا به دفاتر مراجعه نمایید و تماس بگیرید شاید تلفنی هم کارتان را انجام دادند