مشاوره حقوقی رایگان - اعسار بدهکار چک

باسلام وقت بخیر من در سال 87 یک چک ده میلیونی گرفته بودم بردم بانک پول نشد ولی در سال 1402 اقدام کردم بعد چند ماه طرف محکوم شد درخواست اجراییه کردم طرف اعسار داد درجلسه اول یک شاهد نیومد اون‌یکی شاهدم وقتی ازش سوال کردم گفت از پرونده خبر ندارم بعد از پایان جلسه وکیل ایشان درخواست استرداد پرونده کرد و جلسه دوم نه وکیل ونه شاهد ها نیامدند ولی درجلسه سوم همان شاهدی که می‌گفت ازپرونده خبر ندارم با یک شاهد دیگر آمدند الان اعسارشان قبول شده خواهش میکنم راهنمایی کنید ممنون

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در اینجا نظر دادگاه محترم ملاک است شما اگر مدعی هستید می‌توانید اگر شخص اموالی دارد معرفی نمایید