مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به کارشناسی تصادف

سلام وقت بخیر ما تصادف داشتیم کارشناس برای ما مبلغ 200 میلیون بریده
مقداریش رو بیمه داده الباقی و باید راننده بدهد قاضی جلسه پیش به اون اقا گفت اعتراضی یا دفاعیه ای دارید گفت بله به نظر کارشناس و مبلغش اعتراض دارم درخواست کارشناسی جدید دارم قاضی گفت اگر بیشتر ببرد چی گفت نه نمیبرد بعد جلسه ابلاغ اومد قاضی رای و به ما داده اما دو طرف بیست روز وقت اعتراض دارند الان برام پیامک اومده دادخواستی بر علیه شما با شماره پرونده فلان در شعبه فلان ثبت شد اما تو سایت میرم ابلاغیه ای ندارم این یعنی چی چیکار کنم و ایا احتمال هست موفق بشوند مبلغ و با کارشناسی جدید کمتر کنند؟