مشاوره حقوقی رایگان - مهلت اعتراض به کروکی سه نفره تصادف

باسلام واحترام

اولیا دم مقصر فوت شده حادثه تصادف بعد از اعتراض به کروکی تک نفره از شعبه دادیاری درخواست صدور کارشناسی 3 نفره نمودند که بعد از ابلاغ نظریه کارشناسی در سامانه ثنا مهلت اعتراض 7 روزه به اتمام رسیده و پدر متوفی هیچ گونه پیامک ابلاغیه از سامانه را دریافت ننموده است .حال بعداز گذشت بیست روز از زمان اعتراض مجددا می‌توانند به رای کارشناس اعتراض نموده ودرخواست کارشناسی 5 نفره نمایند .. باسپاس
تسریع در پاسخ مزید امتنان است.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است می‌توان بدان معترض شد مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر خارج از ‌مهلت 7 روزه باشد امکان اعتراض به نظریه کارشناس وجود نخواهد داشت مگر نظریه کارشناسی ابلاغ نشده باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مهلت اعتراض از تاریخ ابلاغ هفت روز است.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر در سامانه ابلاغیه صورت نگرفته باشد میتواند با طرح لایحه ای به شعبه مربوطه چنین درخواستی نماید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر ابلاغ نشده بله امکان اعتراض هست

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

به مرجع صادر کننده مراجعه کنید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اگر بتوان اثبات کرد که ابلاغ نشده است �‌توانند در خواصت کارشناسی 5نفره نمایند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با عنایت به این که ابلاغی از سوی مرجع قضایی جهت اعلام نظر کارشناس پدید نیامده است قاعدتا امتیاز اعتراض به نظریه کارشناس برای معترض باقی است مگر این که شرایط دیگری نیز حاکم باشد .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام از زمانی که نظریه‌ی کارشناس ابلاغ می‌شود مهلت 7 روزه برای اعتراض دارید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
با توجه به اینکه مهلت اعتراض به کارشناسی سه نفره در سامانه ثنا به اتمام رسیده است، در حال حاضر امکان اعتراض به این کارشناسی وجود ندارد.