مشاوره حقوقی رایگان - هزینه ازدواج فرزند

باسلام پدر خانم بنده سال 78 فوت نموده و وصیت نامه دارد که در بندی از آن ذکر کرده مبلغ 500 هزار تومان در سال 78هزینه عروسی برای خانومم در نظر گرفته که باید پرداخت شود وما سال 79 ازدواج کردیم ولی تاکنون به ایشان پرداخت نشده و الان ارث پدری طبق وصیت نامه تقسیم شده ولی این بند نادیده گرفته شده است در صورتی که هزینه عروسی در آن زمان بنده انجام داده ام لطفا راهنمایی کنید تکلیف این بنده وصیت نامه چگونه باید انجام شود.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در اینجا شخصی که وصیت به نفع او شده است می‌تواند اقدام نماید