مشاوره حقوقی رایگان - مزایده مجدد ملک مشاع

با سلام من یک ملک ورثه ای دارم که حدود 9 سال پیش تمام مراحل گذروندیم و رسوندیم به مزایده ملک ولی آن زمان نتونستیم بفروشیم الان دوباره میخواهیم همون ملک کارشناسی شده ولی به قیمت امروز بگذاریم مزاییده که انشالله آینده بتونیم بفروشیم باید از کجا دوباره شروع کنیم برگه مزایده قبلی داریم که دادگاه حکم داده ایا باید مراحل از اول طی بشه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه درخواست خود را پیگیری کنید

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

اگر بحث تقسیم ارث بوده نیازی به دادگاه نیست و توافق وراث با هم دیگر کافی است