مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج مجدد

باسلام
بنده 2ساله که با نامزدم مشکل دارم (باکره هستم)بنده همسردوم هستم وایشان یکسال پیش به دلیل 2باررابطه مقعدی عدم الزام به تمکین راگرفتن ولی ازمن نخواستن برگردم به زندگی بعداز4ماه خودم درخواست سازش دادم ولی ایشان شرط برگشتن بنده رابخشیدن مهریه کردن وسازش نشد
بعدازچندماه درخواست ازدواج مجدد دادن که دادگاه اجازه ازدواج مجددبه ایشان نداد (باتوجه به فیش حقوقی) ولی بازایشان برای برگشتن بنده هیچ اقدامی نکردن دوباره درخواست ازدواج مجدد دادن و دادگاه اجازه ازدواج مجددبه ایشان داد
الان من چجوری میتونم رای دادگاه روبرگردونم واعتراض کنم رای منتفی بشه
وآیابااین شرایط نفقه شامل بنده میشه؟ ممنون میشم پاسخ بدیدباتشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

علیرضا تسلیم

جناب آقای علیرضا تسلیم :

در صورتی که تمکین کنید بله نفقه شاملتون میشه

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درصورتی که تمکین نکرده اید وباکره نیستید نفقه به شما تعلق میگیرد.در پرونده تمکین باید ازحق حبس خود استفاده میکردید به نظر باتوجه به باکره بودن شما دادنامه الزام به تمکین اشتباه صادرشده است.میتوانید مهریه خود را جهت فشار به ایشان به اجرا بذارید وهمچنین اظهارنامه ارسال وآمادگی خود راجهت تمکین اعلام ودرخواست تهیه منزل مناسب کنید وسپس دادخواست الزام به تهیه مسکن مناسب بدهید