مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح مادرم و خودم توسط پدرم

با سلام، لطفا اگه میشه کمکم کنید.بنده یک پسر17ساله هستم و دو برادر دارم یکی کوچک تر ویکی بزرگ تر، پدر من خیلی بد بین هست.و مداوم سر چیزهای الکی مارو به شدت میزنه، انقدر مادر منو میزنه که از حال میره و ماهم جلویش را که میگیرم مارو هم میزنه،پدر من معتاد هست و تاحالا توی تیمارستان و دادگاه های متفاوت پرونده قضایی داره، بخدا انقدر مادرم رو زده که همه جای بدنش کبود شده، یعنی مطمئنا اگه بره پزشکی قانونی حق طلاق با استناد به مدارک با مادرم هست.اما مادر من اهل کشور ترکمنستان هست و هیچ کس را داخل ایران نداره.... پدرم به ما اجازه نمیده بریم داداگاه یا پلیس شکایت کنیم، اگه الان هم بفهمه که من به یک مشاور حقوقی پیام دادم منو میکشه... خیلی تهدید میکنه و میگه شما هیچ حقی ندارید حتی بدون اجازه من حرف بزنید، مادر منو هم مجبور میکنه حرف نزنه چون میگه تو قانون گفته زن باید از مرد اطاعت کنه!!! من و برادر هایم هم توی عذاب هستیم. نمیتونیم ببینیم هر روز مادرمون و خودمون رو میزنه!!! من بهش گفتم میرم شکایت میکنم منو زد.و گفت از خونه میندازمت بیرون تا نتونی کاری کنی!!! در ضمن بگم که من ایرانی هستم، پدر من هم ایرانیه و فقط مادرم اهل کشور ترکمنستان هست. در خصوص ضرب و جرح هم منو یک بار انقدر با پایش محکم زد که دست سمت چپم به طرز بدی شکست!!!(البته این قضیه مال2سال پیشه!) خلاصه ما در عذاب هستیم تورو خدا بگین ما چه حقی داریم و اون چه حقی داره!!! لطفا یک کاری بگید که ما انجام بدیم که این فقط دور بشه از ما، بره زندان یا جایی! چون اگه خونه باشه و بفهمه که ما قصد همچین کاری داریم مارو میکشه! البته که پدرم مارو تو خونه زندانی کرده و به مادرم من هم اجازه نمیده بره دادگاه شکایت کنه، میگه تو حق نداری پاتو از خونه بزاری بیرون!!!
لطفا یک راه حل بدین.... ممنونم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
در اینجا مادر شما و شما فرزندان می‌بایست دلایل و مستندات جمع آوری نمایید و اقدام به شکایت کنید چرا که راه قانونی برای شما وجود دارد در صورت اثبات شکایت می‌توانید درخواست منزل مشترک داشته باشید

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

سلام
پدر شما مکلف به تامین مسکن و اثاث البیت و پرداخت نفقه به زوجه و فرزندان و حسن معاشرت در منزل می باشند.
اگر ایشان اعضای خانواده را تهدید یا ضرب و جرح انجام می دهد می توانید از ایشان در دادسرا شکایت کنید
همچنین می توانید موضوع را با پلیس 110 و اورژانس اجتماعی با شماره 124 در میان گذارید