مشاوره حقوقی رایگان - خرید و فروش خودرو

با عرض سلام و خسته نباشید. فردی وکالت بلاعزل فروش خودرو را دارد. درصورتی که کارت خودرو مفقود شده باشد ولی برگه سبز موجود باشد این فرد صرفا با وکالت فروش میتواند این خودرو را بفروشد و تعویض پلاک انجام میشود یا نیاز به حضور شخص مالک برای تعهد جهت مفقود شدن کارت خودرو است؟

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.میتوان با مبایعه نامه نسبت به انتقال خودرو اقدام نمود و مدتی را برای اخذ کارت خودرو و انتقال در دفترخانه در نظر گرفت.