مشاوره حقوقی رایگان - اثباته خیانت

باسلام من چتهای همسرمو دیدم که باخانمی صیغه هست خانم نوشته من صیغه ی 6ماهه هستم رو کاغذ میدونم که اخر هفته ها که منو میفرسته خونه ی مامانم اونو میاره میتونم شکایت کنم باهمون اسکرین از چتها.دستور پرینت مکالمات و پیامک ها رو میدن‌؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اگر صیغه کرده حق قانونی مردها
ست خیر ازدواج‌موقت قانونی و شرعی است

حامد انصاری مقدم

حامد انصاری مقدم :

درود بر شما
از نظر حقوقی عنوان شکایتی برای شما قابل تصور نیست مگر اینکه اثبات نمایید که عقد موقتی بین آن دو وجود ندارد