مشاوره حقوقی رایگان - ابطال گذرنامه

سلام وقت بخیر ،
من علت مشکلات تایپی توی گذرنامه ،اون رو به اداره پلیس گذرنامه تحویل دادم بعد باطل کرد گفت توی سیستم برو دوباره درخواست گذرنامه بده ولی الان نگاه میکنم هنوز گذرنامه ی من فعال هست. خواستم بپرسم چقدر زمان میبرد؟ بعد از ابطال گذرنامه از سیستم پلیس سخا کی پاک میشه؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

درخواست شما جدید باید ثبت شود بعد از پلیس به اضافه ده قبلی ان را باطل کنید