مشاوره حقوقی رایگان - خسارت تخلیه پیش از موعد مستاجر

سلام . بنده مغازه ای را اجاره کردم الان بعد دو ماه موجر میگه فروخته ام و تخلیه کن تا یک ماه دیگر اگر تخلیه نکنم چه اتفاقی میوفته ؟ ( قرارداد دارم )
و اگر بخوان تخلیه کنم چقدر میتونم خسارت بگیرم با توجه نصب دوربین ، تابلو تبلیغات گسترده ( تراکت ، پنل اس ام اس و تبلیغات شبکه های اجتماعی حدود 20 میلیون فقط هزینه تبلیغات من شده و ....

پاسخ ها :

سمیرا شهنه پور

سرکار خانم سمیرا شهنه پور :

با سلام
باید قرارداد ملاحظه بشه ولی قانونا موجر حتی اگر ملک رو به دیگری بفروشه، نمی تونه تخلیه مستاجر را مطالبه کنه تا زمانی که موعد اجاره تموم بشه

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

سلام شما اجباری ندارید تا پایان قرارداد تخلیه کنید