مشاوره حقوقی رایگان - خسارت تخلیه پیش از موعد مستاجر

با سلام
مادر بنده ملک تجاری در پاساژ دارند که آقایی سه سال اجاره کرده و امسال به خواست خودش زودتر از موعد میخواد تخلیه کند ولی از گرفتن تسویه آب برق و شارژ طفره میرود و با توهین و فحاشی و تهدید مادرم که مشکل قلبی داره رو میخواهد به زور مجبور کند تا چک تخلیه رو تحویل بدهد(این آقا انقدر کرایه نداده که رهنش تسویه شده)
سوال من این هست خسارت های تخلیه زودتر از موعد این آقا چگونه است؟ایا باید اجاره تا پایان قرارداد را به ما بدهدو یک ماه اضافه تر باید ازشون اجاره بگیریم؟و اینکه حق دلالی کمیسیون فسخ قرارداد بنگاه با ایشون هست؟
و سوال مهم تره من اینه ما چطوری میتونیم از قانون کمک بگیریم چون من مادرم مشکل قلبی داره و این اقا کلی خسارت به مغازه زده و پارسال ایشون زحمت باسازی مغازه رو متحمل شد و ما برای بازسازی مغازه به حساب ایشون پول واریز‌کردیم ولی ایشون هیچ فاکتوری به ما نمیدهد و سه برابر قیمت بازسازی واقعی این مغازه از ما پول گرفته از طرفی این آقا پدرم تهدید جانی کرده و اخرین بار که دایی بنده و خواهرم واسطه شدن به دایی ام حمله کرد و قصد ضرب و شتم داشت و خواهر بزرگترم هم که با ایشون بدون توهین صحبت کرد و خواستار تسویه حساب شد ولی ایشون از تموم کاسب های اون جا استشهادیه دروغی به جرم فحاشی علیه خواهر من جمع کرده و شکایت کرده و تنها کسی که شاید برای دروغی بودن این استشهادیه شهادت بده دایی بنده هست که همراه خواهرم بود ما برای این مسائل باید چیکار کنیم؟ممکنه خواهرم توی دردسر بیفتد؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به بررسی مدارک و مطالعه پرونده است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

مادر شما موجر است اما شما و پدرتان و دایی تان و خواهرتان با او طرف شدید ، به جای این کارها یا وکیل بگیرید یا حضوری یا تلفنی از وکیل مشورت بگیرید، جواب سوالهای متعدد شما در این مجال نمی گنجند.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

لاجرم باید شکایت کنید تا زسیدگی و کارشناسی شود