مشاوره حقوقی رایگان - امتیاز فرزند جانبازان

سلام
بنده فرزنده رزمنده ای با 33ماه سابقه حضور در جبهه و 5 درصد جانبازی می باشم. در امور محرومیت زدایی بصورت انجیو در منطقه بلوچستان در حال خدمت می باشم. همسرم مستخدم پیمانی یکی از بیمارستانهای استان کرمانشاه است. به علت بعد مسافت 55کیلومتری تا محل کار که در شهرستانی غیر از محل سکونت ماست، قصد دارم برای انتقال ایشان اقدام نمایم. آیا سوابق جانبازی و رزمندگی پدر بنده برای همسرم قابل استفاده است؟ ضمن اینکه پدر ایشان نیز عموی بنده است و رزمنده ای بوده است که در حال حاضر در قید حیات نمی باشند.

پاسخ ها :

بهروز  دادگر

بهروز دادگر :

استان :

با سلام باید از طریق اراری اقدام کنید خیر جانبازی پدر تاثیری در انتقالی ندارد