مشاوره حقوقی رایگان - سلام من تو یه پرونده دعوا شاهد شدم ، مطمئن نیستم آیا شهادتم درست بوده ،به همین دلیل میخوام پس بگیرم

برای من تاریخ 10/12/98 ابلاغیه اومده و از مهلت معرفیم گذشته. الان میخوام برم دادگاه که شهادتمو پس بگیرم به دلیل ابهام در شهادتی که دادم. درون متن ابلاغیه نوشته بود "عدم حضور موجب جلب است"
تو این مرحله باید چیکار کنم

پاسخ ها :

محمدزارعی ایرندگان

جناب آقای محمدزارعی ایرندگان :

درودبرشما به دادگاه مراجعه واعلام کنیداظهارات اولیه تون مبنی براشتباه بوده و قاطع نمیتوانم اظهارتموتاییدکنم.

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

به صورت مکتوب این مهم را به سمع و نظر قاضی برسانید