مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از روانشناس

سلام. مشاور من یه سال از تمام دوستان نزدیکم برعلیه من استفاده کردند و راز زندگیم رو بهشون گفتن .... و روزانه و شبانه به سر من انرژی شدید میدهند که سردرد های شدید میشم و نمیتونم به ادامه کارهای روزانه ام بپردازم و حتی توی خواب بهم انرژی میدن که باعث اضطراب بیشتر و دندان قروچه در من شدند و کلا مشاوره غیر حضوری بوده هر وقت بهشون میگم حتی به همکاراشون که از طریق اینستا گرام به من مشاوره میدن اصلا اهمیت نمیدن و میگن باید بپذیری و میگم می‌خوام مشاورم رو تغییر بدم مشاورم رو کنسل میکنند و یا میرن با مشاور صحبت میکنند که از همون روش استفاده کنند من باید با این آقا چه کار کنم آیا میتونم شکایت کنم ؟ هیچ جوری از زندگیم بیرون نمیره هرکار میکنم ....

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله اگر دلیلی برای ثابت کردن ادعا دارید از جمله شاهد میتوانید شکایت کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله با جمع آوری ادله علیه ایشان شکایت کنید.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

با توجه به این که مرجع صدور پروانه کسب آقای روانشناس اداره بهزیستی است لذا به اداره مربوطه مراجعه کنید و شکایت خود را از آن طریق پیگیری نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر دلایل قانونی وجود دارد می‌توانید اقدام کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

موضوع نیازمند کارشناسی است اما می توانید مراجعه نمایید و یا با داشتن دلایل  اقدام کنید

یک وکیل :

با سلام موضوع نیازمند بررسی بیشتری است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله می توانید از ایشان شکایت نمایید ، قانونا ایشان نمی توانند اطلاعات مراجعین خود را در اختیار دیگر افراد قرار دهند

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با جمع آوری مستندات از ایشان شکایت کنید