مشاوره حقوقی رایگان - رضایت در تصادف منجر به فوت

باتوجه به این که سهم تقصیر هر کس 50درصد میباشد اما بیمه دیه کامل رادرحق عابر پیاده پرداخت میکند. گرفتن رضایت اجباری است.باتوجه به این که یک سال حبس در دادگاه بدوی در نظر گرفتند وباتوجه به این که عابر از جای ممنوع تردد کرده در دادگاه تجدید نظر امکان کم شدن یا تبدیل آن به جزای نقدی یا تعلیق رو داردو در نهایت میخواستم بدونم رضایت شاکی الزامی است یا نه؟ با تشکر

پاسخ ها :

رضایت در تصادف منجر به فوت تعلیق حبس تصادف تبدیل حبس تصادف تصادف