مشاوره حقوقی رایگان - رضایت در تصادف منجر به فوت

سلام پسرم با موتور با یک عابر پیاده تصادف کرده و اون خانم فوت کردند که فقط دوتا برادر دارد و اون ها هم شکایت کردن و بعد از چندی معلوم شده که اون خانم نکاح دائمی دارد و قاضی پرونده بی خبر هست. آیا الان شوهر اون میتونه برای رضایت اقدام کند یا نه؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیر صاحبان دم برادراش هستند البته اگر پدر و مادر و فرزند نداشته باشه
اما نصف دیه مال شوهر است

قاسم منصورخاکی

جناب آقای قاسم منصورخاکی :

سلام، رضایت از اولیای دم (برادران مقتول) اخذ گردد. در صورت تبدیل به دیه شوهر نیز ارث می برد.

عبدالرسول کمالی

جناب آقای عبدالرسول کمالی :

درود، در صورت وجود شوهر و نداشتن فرزند شوهر وارث تمام اموال زن می باشد و حق مصالحه دارد