مشاوره حقوقی رایگان - تهدید به آبروریزی

سلام،بنده چندماه با یک آقا پسری در ارتباط بودم و یک منزل اجاره کردم که نصف پول پیش رو واریز کردند به حساب صاحب ملک و اجاره نامه به نام بنده هست،بعد از دوماه بنده رو تهدید میکنند که آبروم رو میبرد و پول رو بدهم بهشون درصورتی که من آواره میشوم و با مادرم تماس گرفتند یک دفترچه صیغه جعلی درست کردند با مهر کسی که مرده عکس بنده رو زدند روش و تهدید میکنند. من چه کاری میتونم انجام بدهم؟!

پاسخ ها :

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

شکایت بایت جعل و مزاحمت. البته اگر به جعلی بودن اطمینان دارید