مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه نفقه معوقه

سلام و روز بخیر...
زوجه سعی در ایجاد طلاق و گرفتن تمام حقوق خود را از من دارد. طوری که با ترک منزل ودادخوست های مختلف مبنی بر مطالبه نفقه معوقه و جاریه ودرخواست مهریه، که با تحریف وغلوو کتمان ناعادلانه در دو مورد از دادخواست هایش من محکوم به نفقه شدم. چون موفق به پرداخت نشدم حکم جلب سیار گرفته و به استناد آن ها درخواست طلاق کرده، ولی قاضی رأی به رد دعوی زوجه رو صادر و20روز مهلت تجدیدنظر و20روز مهلت اعتراض در دیوان عالی را داده. دراین مورد شما چه راهکاری پیشنهاد میکنید که بهتر بشه جدا شد بیشتر از این زوجه به اهداف خود نرسد.
با تشکر از توجه شما..

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادخواست الزام به تمکین بدهید و مهریه را نیز دا‌دخواست اعسار بدهید و نفقه را نیز طبق حکم پرداخت کنید و مدتی صبر کنید تا زوجه حاضر به توافق شود.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

دادخواست اعسار از پرداخت محکوم به دهید تا قسط بندی شود