مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن مدارک امانت

باسلام وخسته نباشید
در زمانی که همسرم زنده بود قولنامه آپارتمان و سند زمینی رو نزد بنگاه به امانت گذاشت. قرار بود مستاجر آپارتمان 13 تومن از ما دریافت کند تا آپارتمان تحویل ما بشود همسرم فوت کردو ما هنوز هم اون مبلغ رو نپرداختیم اما الان حدود 5 سال هست که آپارتمان خالی شده یعنی مستاجر به دلایلی به زندان رفته و بنگاه این خبر رو به من نداده و آپارتمان رو در اختیار خودش قرار داده و با کمک صاحب قبلیش اول مستاجر داده و بعد هم فروخته با این که قولنامه وسند دارای کد رهگیری هست والان هم متواری شده و گوشیشم کاری کرده که نتونیم تماس بگیریم و دست من هم به هیچ جا بند نیست همسرم حدود ده دوازده سال پیش آپارتمان رو معامله کرد و الان 6 سال فوت کرده صاحب 4 فرزند هستم و خودم سرپرست خانواده و عضو کمیته امداد که هیچ خدمت و کمکی از نظر مالی انجام نمیدن حتی بارها رفتم برای وام نمیدهند و عضو دهک یک هستم لطفا راهنمایی کنید که من به کجا شکایت کنم که کاری برام انجام بدن ممنونم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بدوا اظهارنامه ارسال کنید و سپس دادخواست بدهید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم میتوانید مشخصات املاک را از اتحادیه پرس و جو کنید و نسبت به استرداد مدارک از طریق اتحادیه اقدام کنید اگر نشد حتما با مشورت با وکیل طرح دعوی نمایید هم مالک و هم املاک مرتکب جرم شده اند.