مشاوره حقوقی رایگان - توقیف ملک سهم الارث بابت مهریه

سلام پدرشوهرمن2تا زن گرفته پدرشوهرم فوت کرده مادرشوهرم هم فوت کرده 2تا خانه دارد یکی تهران یکی جای دیگه ...یکی از این خانه ها 3دانگش برای زن بابای شوهرم و3دانگش برای پدرشوهرم میباشد...زن بابای شوهرم 3ماهه فوت کرده من سهم الارث شوهرم و بابت مهریه ام توقیف کردم ..من رفت و آمدی ندارم با آنها ولی شنیدم خانه ی اولش و که کامل برای پدرشوهرم هست و بعد از فوت پدرشوهرم توافقی نمیدونم چه جوری بدن به بچه های زن اولش که شامل شوهرم میشه وخانه ی دوم که 3دانگش برای زن بابای شوهرم هست را بدن به بچه های زن دوم پدرشوهرم...اولا چه جوری بفهمم چی به چیه؟دوما از دادگاه زنگ زدند گواهی انحصار وراثت زن بابای شوهرم و ببرم براشون..من چه جوری میتونم

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

گواهی انحصار وراثت را از سامانه اینترنتی انحصار وراثت بگیرید از سامانه ثنا یا عدل ایران پیگیری کنید و بعد دادخواست مطالبه مهریه و توقیف سهم‌الارث همسر خود را بخواهید