مشاوره حقوقی رایگان - اجرت المثل ایام تصرف

با سلام و تشکر
بنده ملکی تجاری مسکونی دارم که با طرح دادخواست شخصی و ارائه مدارک ابطال شده بموجب تنفیذ قرارداد بیع اینجانب با حکم دادگاه ملک را تصرف نمود و با مستاجر هوایی که قبلاً با بنده قرارداد داشتند قرارداد تنظیم کرد و اجاره و ودیعه از آنها دریافت کرده
حال که با حکم ماده 477 احکام آن شخص بطلان اعلان شده و نامه اعاده اجرای احکام هم صادر شده
بنده میتوانم دادخواست اجرت المثل تصرف را از دادگاه تقاضای کنم
سپاسگزارم

پاسخ ها :

اجرت المثل ایام تصرف مستاجر اجرت المثل ایام تصرف ملک اجرت المثل