مشاوره حقوقی رایگان - توهین معلم

در جلسه ی امتحان املا بودیم که متن املا تمام شد یعنی باید برگه را می دادیم یکی از دوستانم که چون معلم تند متن املا را خوانده بود جا مانده بود بهم گفت از فلان جا برایم بخوان
من براش خوندم معلم اومد کاغذو بگیره دوستم گفت یک دقه صبر کن اینو بنویسم بهت میدم
که معلم هنوز حرف از دهن دوستم بیرون نیومده بود
به هر دوتامون گفت
حمالای پدرسگ
بعد هم زد تو گوشمون و گوشه کاغذا مون ضربدر زد
من رفتم به مدیر گفتم ولی مدیر کاری نکرد

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده بهتر است مشکل را دوستانه حل و فصل کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید به آموزش و پرورش مراجعه نمایید