مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح و شهود

سلام خسته نباشید. زن عموی من یه دعوا راه انداخت از ما شکایت کرده که ما به کمرش آسیب زدیم و شاهد (دروغین) هم داره . دعوا شده اما ما به کمرش آسیب نزدیم.
حالا پرونده رفته شورا حل اختلاف یه جلسه رفتیم و این خانم رضایت نداد.. حالا پرونده رفته دادگاه..
ما هم شاهد داریم همسایه هستن. که ما به کمرش اسیب نزدیم. سوال اینه که ما شاهد مون کی باید ببریم دادگاه ؟ همون جلسه اول که ما رو احضار میکنه شاهد هم باید ببریم؟ یا دادگاه خودش میگه کی شاهد ببریم.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
طی لایحه تخصصی شهود را معرفی نمایید
بهتر است تحت نظارت یک وکیل مبرز دادگستری اقدام نمایید تا دچار خسران جبران ناپذیری نشوید

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام باید در دادسرا عنوان کنید که شهودی از سمت شما وجود دارند معرفی کنید و از دادگاه بخواهید وقتی جهت حضور ایشان تعیین شود