مشاوره حقوقی رایگان - سامانه ثنا

با سلام و عرض خسته نباشید تاریخ درج ابلاغیه در سامانه من 12/19 خورده در حالی که من امروز 12/28 sms دریافت کردم که برام ابلاغیه اومده و وقتی وارد سامانه شدم دیدم ابلاغیه اومده و حکم هم غیابی صادر شده در حالی که من از جلسه دادگاه بی خبر بودم و برام قرار جلب دادرسی صادر شده. آیا من میتونم به جایی شکایت کنم و این مشکل و گزارش کنم یا باید پیگیر دادگاهم بشم و آیا این که من از جلسه دادگاه بی خبر بودم تاثیری در روند دادرسی دارد؟

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.تلریخ درج در سامانه ملاک است ولی چون غیابی بوده است میتوانید در دادگاه از خود دفاع کنید.