مشاوره حقوقی رایگان - عدم تعهد صاحب خانه به وعده هایش

سلام من خانه ای اجاره کردم در قولنامه ذکر شده ک باید درب کمد دیواری نصب کند ولی زبانی گفته دو ماه ولی بنگاه مدت زمان را ننوشته.الان بعد از 4 ماه ک به تعهداتش عمل نکرده طبق مشورت همان بنگاهی کرایه این ماه را نپرداختم ایا از طریق قانونی میتوانم ملزم کنم صاحب خانه را به نصب کمد ها و پرداخت نکردن کرایه قانونی است؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام.درصورتیکه بموجب مبایعه نامه موجر متعهد به این امر شده. میتوانید شخصا نصب نموده وهزینه را از اجاره کسرکنید.