مشاوره حقوقی رایگان - انحصار وراثت زمین

سلام
من مادربزرگم فوت کرد زمینی داشته و هنوز بین بچه ها تقسیم نشده ، همینجوری گذاشتن به حال خودش پدر من به این مبلغ نیاز داره و اینکه 8 تا بچه هستن ... 3 تا دختر و 5 تا پسر. و متاسفانه یه سری مخالف و موافق فروش هستند و تقریبا حزب باد هستند و پدر من دنبال فروش زمین هست و کسی اهمیت نمیده، آیا راهی وجود داره که پدر من بره درخواست انحصار وراثت بده تا این زمین به قیمت پایین تر به دولت فروخته بشه تا درس عبرت بشه ( چون هیج یک هم حاضر به خرید سهم پدر بنده هم نشده اند) یا اینکه مجبور به فروش زمین بشن ؟؟!!

پاسخ ها :

زهرا  نادري

سرکار خانم زهرا نادري :

با سلام پدر شما پس از اخذ گواهی حصر وراثت از طریق دادگاه میتواند درخواست تقسیم ترکه و فروش مال مشاع بدهد

مسلم قربان بابائی

جناب آقای مسلم قربان بابائی :

اول از همه پدرتان باید برگه انحصار وراثت بگیرند و بعد باید دید که زمین قابلیت تقسیم دارد و یا نه و این‌که اگر ورثه همکاری نکردند از طریق دادگاه اقدام کنند.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه مسائل ملکی به گونهدای نیست که صرفا با سوال و جواب کوتاه شما را به راه حل قطعی برساند