مشاوره حقوقی رایگان - مهریه عندالاستطاعه و عدم توانایی زوج

باسلام واحترام
در مهریه عندالاستطاعه زوجه باید توانایی زوج رو ثابت کنه و هم اکنون با اینکه زوجه از طریق اداره ثبت و غیره نتونسته هیچگونه مالی معرفی کنه و توان مالی زوج رو به اثبات برسونه با اقدام به طرح دادخواست 5سکه در شورای حل اختلاف رای به محکومیت زوج به پرداخت داده شده و هیچ اعتراضی به رای در سال گذشته نشده و قطعی شده حالا سوالم اینه که با وجود اینکه استطاعته زوج رو زوجه نتونسته به اثبات برسونه حالا تکلیفه این سکه ها چطور میشه؟؟
باسپاس

پاسخ ها :

مهریه عندالاستطاعه استطاعت زوج در پرداخت مهریه دریافت مهریه مهریه قوانین مهریه