مشاوره حقوقی رایگان - مشارکت در جرم

سلام. شخصی یک چک را از یک فرد معتاد و کارتن خواب به نیت کلاهبرداری به بنده خرج کرده که چک برگشت خورده و خودش پشت چک را امضا کرده است. این شخص خود برای یک نفر دیگر کار میکند و راننده و همکار او میباشد و پلاک خودروی باری که روی آن کار میکند به نام شخص سوم میباشد(نه صادر کننده و نه ضامن چک) آیا میشود از نفر سوم به عنوان مشارکت یا معاونت شکایت کرد؟

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
بار اثبات ادعا به عهده مدعی است و با توجه به توضیحات بنظر دلیلی بر کلاهبرداری و مشارکت ندارید تا به دادگاه ارائه نمایید.