مشاوره حقوقی رایگان - مشارکت در تخریب

سلام دادگاه قرار جلب دادرسی برا مشارکت در تخریب عمدی اموال غیر برای من صادر کرده است .
شاکی با شهادت دروغ و یک شاهد از من شکایت کرده است و دادیاری منع تعقیب زده ولی شاکی با وکیل خودش با قسم دروغ و همان یک شاهد و تحقیقات محلی اعتراض زده در دادگاه قرار جلب دادرسی صادر شده .
آیا من جای دفاع مجدد دارم
آیا اینکه مغازه در اختیار مالک سرقفلی هست من می‌توانم ادعای مالکیت کنم.
و حکم مشارکت در تخریب چیست ؟
در صورتی که من محکوم شوم
سابقه کیفری هم ندارم

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

پرونده به دادگاه ارجاع می‌شود و فرصت دفاع دارید بهتر است از تخصص وکیل استفاده کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

همان دفاعی را بکنید که در دادیاری انجام دادید

حکیمه عطالو

سرکار خانم حکیمه عطالو :

بله میتوانید اعتراض کنید
سابقه محسوب نمی شود

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

از شما دعوت می شود جهت اخذ آخرین دفاع به دادسرا مراجعه نمایید

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

قطعا شما مجددا در دادگاه و سپس در دادگاه تجدیدنظر حق دفاع از حقوق خویش را دارید