مشاوره حقوقی رایگان - عدم صدور رای

سلام خدا قوت
ببخشید ما یک پرونده ملک داریم که کارشناس اولی و هیئت 3 نفره کارشناسی به نفع ما رای دادن رای قاضی هم به نفع ما بوده طرف پرونده ما اعتراض زدن پرونده رفته دادگستری تجدید نظر اصفهان از 3خرداد هر چند ماه وقت نظارت دفتری تمدید میکنند و هیچ رای صادر نمیشود میخواستم دلیلش رو بدونم لازم هست که از تهران به اصفهان برویم حضوری پیگیر بشیم‌...

پاسخ ها :

اسماعیل بهادری

جناب آقای اسماعیل بهادری :

بستگی به نواقص پرونده دارد لکن اگر قرار ختم رسيدگي صادر شده و ظرف مهلت یک هفته حکم صادر ننماید مرتکب تخلف شده است