مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک ارثی توسط یکی از ورثه بدون رضایت وراث

7سال پیش ملکی با 9 نفر ورثه بود که یکی از وراث بابای من بود 5نفر از وراث سهمشون رو میدهند به پدر من
سند ملک هم شاهنشاهی قدیمی بوده است.
برادر من پدر من رو میبرد با حقه و کلک وکالت کاری میگیرد و ملک رو بدون اجازه ما و3نفر دیگه از وراث و با همون سند شاهی میفروشد بنگاه املاکم در این کار شریک بوده مبلغ240تومن میگیرد داداشم
حالا الان با توجه به سند قدیمی و عدم رضایت و آگاهی پدر برای دادن وکالت کاری به داداشم و فروخته شدن ملک بدون اجازه 3نفر از وراث میتونیم اقامه دعوی و شکایت کنیم و این موضوعات رو مطرح و سپس ملک رو پس بگیریم یا اون معامله رو باطل کنیم؟

پاسخ ها :

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام نیاز به ملاحظه اسناد و وکالت نامه های ثبت شده دارد