مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک ارثی توسط یکی از ورثه بدون رضایت وراث

با سلام واحترام
زمینی به متراژ 4هکتار حدودا به مبلغ سیصد میلیارد تومان از پدربزرگمان به ارث رسیده است ، یکی از وراث بدون اطلاع ما یک ماه پیش توافقی را با یک اداره دولتی جهت تهاتر زمین با زمینی دیگر ومقداری پول امضا نموده است وخود را نماینده ما معرفی کرده است بدون هیچ مدرک و وکالت ، آن اداره هم ایشان را به عنوان نماینده قبول نموده وتوافقنامه امضا زده است ، حال ایشان به ما مراجعه نموده ومی گوید وکالت بدهید .
آن اداره ارزیابی ها را انجام داده وقیمتی را که 40درصد قیمت آن منطقه است برآورد نموده
آیا این عمل احدی ازورثه فروش مال غیر محسوب می شود وما می توانیم شکایت کیفری کنیم ؟
ایا عمل آن اداره دولتی تخلف است یا جرم است ؟ وایا می توانیم از اداره مربوطه و مسئولان حقوقی آن اداره که توافق نامه را امضا زده اند شکایت کنیم؟

پاسخ ها :

فروش ملک ارثی توسط یکی از ورثه بدون رضایت وراث فروش ملک ارثی توسط یکی از وراث تهاتر ملک ارثی ملک ارثی تهاتر ارث