مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به نظر کارشناسی اجرت المثل

با سلام همسرم بخاطر اختلاف اجرت المثل ایام زوجیت را در دادگاه مطرح کرده و کارشناس به من زنگ زد و گفت بابت 15سال زندگی مشترک من 100میلیون اجرت المثل را کارشناسی کردم و از دادگاه برام ابلاغیه اومده و 7روز جهت ملاحظه نظریه کارشناسی بهم وقت دادن ،با این تفاسیر اگر بنده بخوام به نظریه کارشناسی اعتراض کنم باید بنده هزینه کارشناسی واریز کنم تا مجددا پرونده کارشناسی بشود؟

پاسخ ها :

اعتراض به نظر کارشناسی اجرت المثل پرداخت هزینه کارشناسی کارشناسی اجرت المثل اجرت المثل ایام زوجیت اجرت المثل