مشاوره حقوقی رایگان - استرداد جهیزیه

با سلام
همسر بنده سه ماه است که از خانه رفته و در خانه پدرش سکونت دارد و درخواست عدم تمکین نموده‌ام حال با توجه به اینکه قصد تعمیر منزل را دارم میخواهم جهازی که ایشان آورده‌اند را برایش پس بفرستم آیا میتوانم در حضور مامورین نیرو انتظامی لیست اموال را صورتجلسه بکنم و به همراه وسایل برایش پس بفرستم؟
آیا ایشان بعدن میتوانند شکایتی از بنده برای آسیب رسیدن به اموال بکنند؟

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

جواب طولانی است با وکیل مشورت کنید

محمدزارعی ایرندگان

جناب آقای محمدزارعی ایرندگان :

درودبرشما
بله امکان اینکارهست البته بهتراست قبل اینکاربه ایشان بوسیله اظهارنامه اطلاع دهید.